Women in Nature

Ida Sønder Thorhauge

Jophanne Lykke Poulsen


Fernisering den 4. august kl. 18.00 - 21.00     med DJ @ Clay Bassford

ÅBNINGSTIDER: Udstillingen er åben d. 5. - 6. august kl. 14.00 - 16.00

Women in Nature præsenterer nye værker af billedkunstnerne Johanne Lykke Poulsen og Ida Sønder Thorhauge i en duo-udstilling på udstillingsstedet se!

Kroppen og naturen som motiv er udgangspunktet for dialogen mellem Thorhauges stålskulpturer af poserende kvindekroppe og Poulsens overdimensionerede blomstermalerier. I mødet mellem de to kunstneres værker udforskes spændet mellem det abstrakte og det figurative.


Ida Sønder Thorhauge (f. 1990) er uddannet fra Det Jyske Kunstakademi i 2016 og Akademie der Bildenden Künste i Wien (2014-2015). Thorhauge arbejder primært med maleri og skulptur. Hun bearbejder kunsthistoriske fragmenter i et kontemporært udtryk, hvor kroppen og blikket udforskes gennem tilbagevendende grundfigurer. Thorhauge er medlem af udstillingsfænomenet Piscine og har tidligere udstillet på bl.a. udstillingsstedet Den nordiske ambassade i København og i Kunsthal Nord i Aalborg. Frem til d. 30. september 2017 er hun arbejdende kunstner i ARoS Atelier. 


Johanne Lykke Poulsen (f.1989) er uddannet fra Det Jyske Kunstakademi i 2015. Poulsen arbejder med malerier i storformat på papir og lærred. Hun undersøger antydninger af motiver fra naturen og arbejder i feltet mellem figuration og abstraktion. Poulsen har deltaget i undervisning ved BHQFU i New York (2014) og blandt andet været artist-in-residence ved Residency Unlimited i New York (2014) samt ved Det Danske Institut i Athen (2016). Hun har desuden haft sin første soloudstilling i samarbejde med Rendezvous Curators (2016) og vil fra september 2017 være repræsenteret af online-galleriet, Rendezvous Art Space.


Udstillingen er blevet til med støtte fra:

© Copyright 2020 | All Rights Reserved