En tanke

Dick Nyhuus og Nalini Printz

Fernisering lørdag den 7. april kl. 14.00-17.00

Åbningstider i udstillingsperioden 8.-28. april:

Torsdag og fredag kl. 14.00-17.00 samt Lørdag kl. 11.00-15.00

En tanke har mere end én betydning, afhængigt af hvilken sammenhæng den indgår i. Den kan være flygtig og den kan have grobund i noget mere fast. Det flygtige eller det bevægelige versus det mere faste, er omdrejningspunktet i Dick Nyhuus og Nalini Printz' samarbejde. Fælles for Nyhuus og Printz er deres optagethed af det formmæssige og fortællingen. I en arbejdende proces vil de, med hver deres kunstneriske tilgang, gå i dialog for at skabe en stedsspecifik installatorisk sammenhæng.

“I mine skulpturer arbejder jeg hovedsageligt ud fra kernen. Både når jeg arbejder med skulpturer, der har en fortælling, men også når jeg arbejder i et arkitektonisk og konstruktivt formsprog.

Min karakter er at gå kantet rundt om cirklen. I nogle af værkerne ligger der en form for kommentar til menneskets gøren og laden. Mine arbejder til udstillingen kommer til at bestå af transformationer og sammenstød mellem værker lavet til samarbejdet med Nalini og værker af ældre karakter”


Dick Nyhuus

“Jeg er optaget af det grafiske og det skulpturelle. Tilgangen er direkte. Fortællingen fungerer som det igangsættende eller afsluttende. Sproget har en central plads i mit arbejde. Det dukker op som påstande, tanker, følelser og som tegn. Det er baseret på egne oplevelser, iagttagelser og samtaler.

Mine arbejder i denne sammenhæng har baggrund i det midlertidige og det der kan være i nuet”Nalini Printz

© Copyright 2020 | All Rights Reserved